Gaspari Nutrition

SizeOn - Creatina, Masa Musculara

SizeOn este primul produs pe baza de creatina cu un sistem de livrare in 2 trepte, care nu necesita perioada de incarcare si ofera o crestere in volum a muschilor rapida, sustinuta si maxima.

Descriere detaliataMai multe detalii

In plus, SizeOn este singurul volumizator de pe piata care contine Outlast, primul carbohidrat bio-fabricat, proiectat special pentru sportivi si culturisti. Cu matricea mitocondriala redundanta si re-energizanta cvadrupla, SizeOn este un produs unic ce va ajuta sa beneficiati de antrenamente mai lungi si mai intense. SizeOn este atat de rapid, incat va veti simti mai rapid si mai puternic dupa numai 24-36 de ore dupa prima portie si, spre deosebire de alte volumizatoare musculare, acest produs nu are ca efecte secundare balonarea, dureri de stomac sau senzatia de greata.
Administrare: in zilele de antrenament, dizolvati 1 masura in 700 ml de apa rece sau suc si serviti incet, pe tot parcursul antrenamentului. In zilele fara antrenament, consumati o portie chiar si inainte de culcare, dar cel mai bine ar fi in jurul orei obisnuite de antrenament. Indiferent de preferintele de antrenament, o portie de
SizeOn pe zi este suficienta pentru a-i experimenta rezultatele deosebite demonstrate.
Folosirea unui shaker pentru prepararea unei portii este cea mai convenabila metoda deoarece shakerul il puteti purta cu dumneavoastra in sala in timp ce va antrenati. Respectand acest mod de administrare timp de 30 de zile va veti optimiza concentratiile de ingrediente din SizeOn in tesuturile muschilor scheletari, atat intracelular, cat si interstitial. Efecte notabile sunt atinse in primele 3 zile de utilizare, 90% din eficienta maxima se atinge dupa 7 zile de administrare, iar efectul maxim dupa 30 de zile. Pentru rezultate si mai bune, SizeOn poate fi combinat in siguranta cu alte produse Gaspari, ca de exemplu SuperPump250, PlasmaJet, Novedex XT si altele.
Contine: 1.29kg
Aroma: Wild Berry Punch
Informatii nutritionale
portie de produs 1 masura (43g) %DZR
Calorii 125
Carbohidrati 31g 10%
Fibre dietetice 4.7g
Zahar 14.5g
Proteina 0g
Vitamina C (Acid ascorbic) 250mg
Tiamina (tiamina HCI) 1.5mg
Niacina 20mg
Vitamina B6 (piridoxina HCI) 2mg
Acid Folic 400mcg
Vitamina B12 (Cianocobalamina) 6mcg
Acid pantotenic (pantotenat de calciu) 10mg
Calciu 400mg
Magneziu 100mg
Zinc 3.75g
Sodiu 4000mg
Potasiu 99mg
Matrice brevetata de crestere Oligosacharide Poliisomerica Gaspari 25.5g
(ce contine formula hipertrofica bio-realizata #6 [Outlast Creatina Gluconat], maltodextrina, amiloza, Fibersol guma guar partial hidrolizata)
Matrice de directionare a energiei in celule 11.9g
(contine factor energetic de directionare in Mitocondrie II [glucoza, creatina monohidrata, acid malic, creatina alfa-ketoglutarat], glicerol monostearat, adenosina trifosfat disodica-2-deoxi-riboza, gluconat de calciu, l-citrulina, l-taurina)
Matrice Gaspari de transport Electrolitica 206mg
(continand 4-Hidroxi-Izoleucina, oxid de aspartat de magneziu, oxid si aspartat de zinc, gluconat de potasiu, acid folic, acid alfa lipoic, acid corosolic si coenzima Q10)
Matrice Gaspari Aquasol Vita-Dinamic 284mg
(contine Vitamina C, vitamina B1, B3, B6, B12, acid pantotenic)
Alte ingrediente: carbonat de calciu, acid citric, clorhid de sodiu, pudra din suc de sfecla de zahar, lecitina, arome naturale si artificiale, citrat de potasiu, trigliceride cu lant mediu, acid ascorbic, sucraloza, Red Dye #40.
creatina intra/post antrenament, masa musculara, Gaspari Nutrition


239.00 RONPret:
Loading Actualizare cos...
LoadingUpdating...